Sivu latautuu...
Sinulla on Internet Explorer 6 - Ole hyvä päivitä selaimesi jotta näkisit sivut kuten ne on suunniteltu.

hinnasto

Lapsikuvaus 200 €  (Sisarkuvaus +60€)

Hinta sisältää kuvauksen, kuvankäsittelyn sekä toimituksen asiakkaalle digitaalisena seuraavasti:

Lapsikuvaus sisältää neljä (4) asiakkaan valitsemaa korkearesoluutioista jälkikäsiteltyä kuvaa jpg-muodossa. Perhe- tai sisarkuvaus lisää kuvien määrää yhdellä (+1) kuvalla.

Kuvaus tapahtuu studiotiloissamme, miljöössä tai lapsen omassa kodissa. Voit lukea lisää kuvaustilanteesta Hyvä tietää -sivuilta.

Kuvauksen jälkeen, 20-30 parasta koevedosta siirretään 1-2 päivän kuluessa salasanalla suojattuun nettigalleriaan, joka on avoinna asiakkaalle muutaman viikon ajan. Nämä nettigalleriassa olevat koevedokset ovat tarkoitettu vain lopullisten kuvien valintaan.

Asiakkaan valitsemat kuvat jälkikäsitellään ja toimitetaan 2-3 viikon kuluessa CD:llä tai vaihtoehtoisesti download-palvelun kautta suoraan kotikoneelle. Saat tulostaa, kopioida ja teettää uusia kuvia toimitetuista lopullisista kuvista rajattomasti. Julkaisu- ja tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Huom! Halutessasi voit tilata lisäkuvia. Lisäkuvien hinta on 30 € / kuva.

Halutessasi voit tilata myös laadukkaita valokuvatulosteita ja tauluja missä tahansa koossa. Valittavana on mm. canvas-tauluja, pohjustettuja tauluja sekä suurtulosteita.

kuva